Arvonnan säännöt

Uutiskirjeen arvonnan ehdot ja säännöt

1. Järjestäjä

Lautapelikauppa.com Oy, Varastotie 11 60100 Seinäjoki

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvonta on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille. Arvontaan osallistumalla hyväksyt kyseisen arvonnan säännöt ja vahvistat täyttäväsi näiden sääntöjen mukaiset osallistumiskelpoisuuden ehdot. Yksi osallistuminen per henkilö.

3. Arvonta-aika

Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki, jotka ovat uutiskirjeen tilaajia 25.6.2024 klo 23.59 mennessä. Lahjakortti arvotaan 26.6.2024.

4. Kilpailuun osallistuminen

Tilamaalla Lautapelikauppa.com uutiskirjeen olet mukana arvonnassa.

5. Palkinnot ja ehdot

Arvomme 100€ arvoisen lahjakortin kaikkien uutiskirjeen tilaajiemme kesken. Palkintoa ei voi muuttaa rahalliseen muotoon tai tuotteeksi. Palkintoa ei toimiteta Suomen ulkopuolelle. Palkinnon toimittamisesta sovitaan erikseen, ja palkinto luovutetaan voittajalle sovitusti.

Osallistuminen ei edellytä ostamista. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Lisäksi järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimet sosiaalisessa mediassa ja nettisivuillaan.

Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja mikäli alkuperäiseen voittajaan ei saada yhteyttä kahden viikon kuluessa sähköpostin välityksellä.

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin. Säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.